Thursday, January 22, 2009

sesiune...ianuarie- februarie


Noi suntem studenti, studenti eminenti sau cel putin asa vrem sa para.De cateva zile a inceput sesiunea, moment in care nu stim pe unde sa mai alergam dupa cursuri si inforamtii.Lumea e stresata si iritata si nu are nici un fel de chef de viata sau are dar prea mult.Este perioada aceia a anului in care hiperactivitatea se desfasoara in orice alta directie decat acea a invatatului.Acum ne arde sa plecam ,sa facem excursii, sa bem , numai de cursuri sa nu dam.
Inevitabil realizam ca mai avem 2 zile pana la un examen si ne apuca toate transpiratiile si incepem sa ne plangem pe la prieteni ca materia e multa si nu o intelegm. Scuzele sunt multe, chef nu este, si notele sunt pe masura.
Ma gandeam la un moment dat sa se inventeze un aparat care sa citeasca mintea omului, asa invatam si apoi ni se pune o casca pe cap si voila! asta stii, asta` nota ei.
Sistemul romanesc e cel mai ok. Ai sanse sa te duci la examen si chiar sa il iei.
Tata spunea" conditia esentiala de a promova un examen este sa te prezinti!" si chiar asa e. Am avut colegi care nu invatau nimic si tot treceau in mod miraculos, ori erau atat de destepti de invatau de la cursuri ,ori copiau, si sincer m`as duce pe prima varianta!
Frumos e cand incepe numaratoarea inversa a examenelor si treptat se "imputineaza"... dar pana atunci mai avem cateva cursuri de mancat si de tocit.

3 comments:

  1. da.si ai uitat sa precizezi alta motiv pentru care nu invatam:CURSURILE SUNT IN AUSTRIACA nu in GERMANA.k ei au impresia k daca suntem romani suntem si genii si le intelegem limba de kkt:-W!!!!

    ReplyDelete
  2. Trebuia sa fi recitit ceea ce urma sa postezi inainte sa dai "ok-ul" pentru "publicare. Poate asa evitai acele cateva greseli foarte mari pe care le-ai facut.

    ReplyDelete